Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
evren ve ben
evren ve ben

SENİ SEVMEM SUÇMUYDU

Yorum

SENİ SEVMEM SUÇMUYDU

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

106

Okunma

SENİ SEVMEM SUÇMUYDU

İNANAMIYORUM BUNA
BENİ TERK EDİP GİTTİĞİNE
HER YERE BAKIYORUM
GÖZLERİM SENİ ARAR
ALIŞMAK ÇOK ZOR YOKLUĞUNA
SENİ DELİLER GİBİ SEVERKEN
NASIL DAYANACAĞIM YOKLUĞUNA
SENİ SEVMEKTEN BAŞKA
NE YAPTIM BEN SANA
SENİ SEVMEM SUÇMUYDU
YOKSA GÜNAHMIYDI
SENSİZLİK KORKUSU
KARARTTI DÜNYAMI

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni sevmem suçmuydu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevmem suçmuydu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SEVMEM SUÇMUYDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL