Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
gelincik
gelincik

bu" şarkı, hüzünlü

Yorum

bu" şarkı, hüzünlü

( 10 kişi )

2

Yorum

28

Beğeni

5,0

Puan

446

Okunma

bu

bu" şarkı, hüzünlü

ben kokan bir şiir.

biz birbirimize ’neden, neden, neden...demiyoruz


çünkü sen hâlâ
beni çağıransın...


gel bana, gel diyorsun.
kapa¬ dım gözlerimi.
yaklaşıyorum usulca.
yüzümü okşuyorsun,...
nefesinle.


adımı sayıklıyorsun.
yasemin...


evet, ben...
seni sevmeye
mecburum diyorum.


kokumu sürüyorum
dudaklarına.

gelincik

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Bu" şarkı, hüzünlü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu" şarkı, hüzünlü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bu" şarkı, hüzünlü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
17.7.2025 09:57:31
5 puan verdi
Gönlüne gam vurmasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL