Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Abdulhamit GEZER
Abdulhamit GEZER

HURUZ BULSUN

Yorum

HURUZ BULSUN

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

137

Okunma

HURUZ BULSUN

HURUZ BULSUN

Besmelesiz olmasın işlerin,
Alın teriyleyse kazandıkların,
Helal olsun, alış - verişlerin,
Huzur bulsun, ailen yakınların.

Şifa olur yediklerin içtiklerin,
Kabul olur, namazın duaların,
Akıllı, şuurlu olur çocukların,
Huzur bulsun, ailen yakınların.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Huruz bulsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Huruz bulsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HURUZ BULSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL