Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Zemheride Yaşıyorum

Yorum

Zemheride Yaşıyorum

( 4 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

84

Okunma

Zemheride Yaşıyorum

Her gün daralıyor başım
Uğradığım san ki hışım
Benim bahar yazım yoktur
Zemheride yaşıyorum

Dünya gösterdi yüzünü
Bana verdi hep hüzünü
Çekemedikçe yüklüyor
Zemheride yaşıyorum

Dünyayı sevmedim gitti
Her bir hali bana yetti
Takatim kalmadı bitti
Zemheride yaşıyorum

Dünya vurdum duymazların
Adalete uymazların
Sen kalırsın bir başına
Zemheride yaşıyorum

İlyas körlerin dünya
Mal mülktür bütün işleri
Onlara sen uyamazsın
Zemheride yaşıyorum



İlyas Ateş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Zemheride yaşıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zemheride yaşıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zemheride Yaşıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL