Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Bu Ne Heyecan

Yorum

Bu Ne Heyecan

( 6 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

185

Okunma

Bu Ne Heyecan


Hakka teslim olmuştur bu fakir bu can
Kalp cuşu huşa geldi bu ne heyecan

Senden gayri dostu kim neyler istemem
Kalp cuşu huşa geldi bu ne heyecan

Zâtın âli, lütfun âli, övgü senin
Kalp cuşu huşa geldi bu ne heyecan

Kapında bekler, başka kapı ne arar
Kulunu af ediver, mahcup sana can.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Bu ne heyecan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu ne heyecan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu Ne Heyecan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
3.7.2025 23:28:18
5 puan verdi
Değerli dost, güzel yürekli insan
Değerli kaleminden, her zaman ki güzelliğinde bir eser okuduk
Kutladım yürekten, yalansız ve riyasız
Sonsuzluğun sahibine emanet olasın, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL