(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ŞİİRİNİZİN ADI TABUTTA YAZILMASI GEREKİRKEN TABUTDA YAZILMIŞTIR.EN AZINDAN SEÇİCİ KURULUN BUNU GÖRMESİ GEREKİRDİ.TÜRKÇE DİL KURALLARINA GÖRE SERT BİR SESSİZ HARFTEN SONRA SERT BİR SESSİZ HARF GELMELİDİR.
p,ç,t,k,f,s, HARFLERİ TÜRKÇEMİZDE SERT SESSİZ HARFLERDİR. KOLAY AKLINIZDA KALMASI İÇİN PEÇETEKAFESEHAŞÖYLE DİYE DÜŞÜNSEL BİR KÖPRÜ KURABİLİRSİNİZ SAYGIMLA.
Şaban Aktaş tarafından 11/1/2008 1:01:19 AM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.