İnsan hayatında iki feci olay vardır: biri insanın çok istediği şeyi elde edememesi, diğeri de etmesidir. george bernard shaw
evren ve ben
evren ve ben

ZAVALLIM

Yorum

ZAVALLIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

29

Okunma

ZAVALLIM

UMUT IŞIĞI YOK OLMUŞ İÇİNDE
Bir sevgi ışığı yokmuş içinde
ÖMRÜNÜ HARCAMIŞ BOŞ YERE ZAVALLIM
O BİR MAZLUM O BİR YETİM O BİR ÖKSÜZ
ZALİMLERİN VEFASIZLARIN ELİNE DÜŞMÜŞ ZAVALLIM
ACI DOLU HÜZÜN DOLU HAYATI
NE İNSANLIĞINI BİLMİŞ NE VARLIĞINI ZAVALLIM
GÖZLERİNDE GÖZ YAŞLARI EKSİK OLMAMIŞ
MUTLULUK HUZUR ONA HARAM OLMUŞ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zavallım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zavallım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZAVALLIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL