Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
fransız
fransız

tahliye

Yorum

tahliye

1

Yorum

11

Beğeni

0,0

Puan

274

Okunma

tahliye











ayrılınca tahliyeni istemiştim kalbimden
öyle ya
başka bir aşka kiralayacaktım


malum
çıkmadın


ne kira veriyordun sevginle
ne de aidat
sözlerinle


baktım çıkmıyorsun kiralık yazdım bakışlarıma
hani biri girer de zorla çıkarır diye seni

nerdee

ateş olmayan yerde aşk bacası tütmez dediler daha kalbe girmeden
son bir medet umdum kendimce icra takibinden


ama adresin belirsiz tabi
ne vakit tebliğ yapacak olsam tebellüğ ettiremedim
zira uzak diyarlarda ne yediğin belliydi ne de yemediğin


yok yok kabalığımı bağışlama sakın
gözden ıraksın zaten
belki gönülden de sakınırsın..



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tahliye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tahliye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tahliye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
barbor
barbor, @barbor
15.6.2025 21:44:06
Gözden uzak olup hala kalbindeyse bu aşkın en yüce halidir bana sorarsan,sormazsın ama ben yine de söyledim. :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL