Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
AYRIKOTU
AYRIKOTU

DİVANE

Yorum

DİVANE

( 5 kişi )

2

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

208

Okunma

DİVANE

DİVANE


Büyük konuşmuştun duydum sözünü
Dönersin divane bil ki dönersin
Saklamıştın saydım senin kozunu
Yanarsın divane bil ki yanarsın

Ağızdan çıkanı kulak duymamış
Acı söz yerine tatlı koymamış
Kimse bizi adam deyip saymamış
Sönersin divane bil ki sönersin

Tükürdüğün tükrüğünü yalama
Gayya çukuruna bendin beleme
Sonra vidaların olur yalama
Kanarsın divane bil ki kanarsın

Kırılan kalp yapışır mı band ile
Yıkılmış köprüler geçme bend ile
Gönül bağlanmıyor hiç kemend ile
Dinersin divane bil ki dinersin

15.06.2025
Tülay Sarıcabağlı Şimşek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Divane Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Divane şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİVANE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
15.6.2025 16:44:36
5 puan verdi
Her zaman olduğu gibi güzeldi eser
Biz de okuduk, kutladık ve alkışladık yazdıran yüreği ve eserini
Gönlün abat olsun, bütün şiirlerin mükemmel ve de benzersiz olsun
Şiirle kal, sevgiyle kal, sağlıcakla ve de hoşça kal
Aksakal
Aksakal, @aksakal1
15.6.2025 16:31:17
5 puan verdi
Özlemiştim Tülay öğretmenim, ne kadar güzel bir gönül sitemi. Nazik, latif, samimi ve de hüzünlü. Vallahi çok güzeldi ve duygulandım. Gönülden tebrik ediyor, çok selamlarımı iletiyorum. Sağlıkla Allah'a emanet kalın. (Aksakal)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL