Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MEHMET INANKIL
MEHMET INANKIL

KALB İNSANDA

Yorum

KALB İNSANDA

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

140

Okunma

KALB İNSANDA

KALB İNSANDA

Kalb insanda saraydır köşktür.
Onu Tutan duvarlar aşktır.
Her koşulda zaten atandır.
Ritmini deyiştirene bak.

Sevgi bu işin ana kökü.
Tüm ormanın dalı bükü.
Suyun akışındaki arkı.
Bentini deyiştirene bak.

Sevgi, ile yeşerir fide.
Güçlenir verirsen, can suda.
Renklerden renk çıkarır hüda.
Bitkini deyiştirene bak.

İkrar et çok iyice düşün.
İnanarak yap her tür işin.
Bismillah de ağrımaz başın.
Haddini deyiştirene bak.

MEHMET İNANKIL 13.06.2025 Koçani

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kalb insanda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalb insanda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALB İNSANDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL