Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Altemurartun0
Altemurartun0

Çare

Yorum

Çare

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

125

Okunma

Çare

Çare

Saplanan bir ok ve ucunda zehir
Ok çıksa da engelliyor zehri
Yaranın İyileşmesini
Önce ölümsüz ediyor aşkıyla
Sonra zehirliyor okuyla
böylelikle sürdürüyor olmayışıyla
Kahrediyor ve yakıyor her saniyesiyle
Zehrin bir panzehri olmalı
Sürmeli ya da içirilmeli
Yoksa koparmalı bu kalbi
Ve duygusuz yaşamalı
Ya da açmalı kalbini
Ve duygularına dokunmalı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çare Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çare şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çare şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hemşire merve
Hemşire merve , @hemsiremerve
10.6.2025 10:25:42
5 puan verdi
Şiirleriniz çok dokunaklı. Ok gibi saplanıyor insanın yüreğine. Çok yeteneklisiniz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL