Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
şair67
şair67

Yeter bıçak kemiğe dayandı artık

Yorum

Yeter bıçak kemiğe dayandı artık

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

147

Okunma

Yeter bıçak kemiğe dayandı artık

Yeter bıçak kemiğe dayandı artık

Yeter,yeter el insaf
El merhamet
Her gûn ,iğneden ipliğe
Fahiş zam
Kalmadı direnme mecalimiz
Vakit tamam

Arkanıza bakmadan
Topuklayın doğru geldiğiniz
Yere
Zakkum ektiniz barkımıza
Evimize

Yerden göğe kadar haklıyız
Emekliler olarak isyan etmekle
Lanet okuyoruz ,düzeninize,
Sisteminize,size

Yeter artık eziyet etmeyin
İşkence etmeyin bize

Zakkum döküle
Ülke insanına eziyet eden
Öfke huku uygulayan
Ülkeyi iç kargaşaya götüren
Ucube ,kindar ,dindar düzeninize

______şair 67_____
Ali Cemal AĞIRMAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yeter bıçak kemiğe dayandı artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeter bıçak kemiğe dayandı artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yeter bıçak kemiğe dayandı artık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
27.5.2025 15:26:47
5 puan verdi
Haklı bir serzeniş
dayanacak hal kalmadı
kör sagır olmuş duymuyor kimse
duyarlı yürek var olsun

kutlarım,,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL