Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
F A Özgün
F A Özgün

AH SEVGİLİ ( 1007.)

Yorum

AH SEVGİLİ ( 1007.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

84

Okunma

AH SEVGİLİ ( 1007.)

AH SEVGİLİ ( 1007.)

Ey sevgili söyle
Hani sevgimiz kutsaldı
Hep sevecektik birbirimizi
Sevginin olduğu yerde hayat vardı hani
Seven kalpler ışık saçardı
O zaman neden benim hayatım karardı
Yalan mıydı

Ey sevgili canımı acıtıyorsun
Kaç kere tövbe ettim
Artık yeter dedim kendime söz verdim
Öz benliğime veda ettim
Olmadı sevgili sözümü tutamadım

Ya sen sevgili ya sen
Sen beni ne kadar sevdin
Oda mı yalan
Ey benim mahur bakışlım
Damla damla yüreğime akışın
Yüreğimin sızısı
Tamamlanmayan yarım
Sol yanım canımsın

Sevdanı yüreğimde taşıdığımsın
Ne senle olabiliyorum ne de sensiz
Nasıl bir yara açtın ki kalbimde
Bir türlü iyileşmedi
He gün daha da çok kanar



Ayten Özgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ah sevgili ( 1007.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah sevgili ( 1007.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH SEVGİLİ ( 1007.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL