İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
CA
CAN YÜREK ORHAN AYAR

OY BEBEĞİM

Yorum

OY BEBEĞİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

104

Okunma

OY BEBEĞİM

OY BEBEĞİM

topraktan beşik yaptım
Sallanmaz oy bebeğim
Elimle mezara koydum
Gülmez bana oy bebeğim

Bebeğin beşiğine baktım
Her gece ben ağladım
Dünyaya canımı bıraktım
Geri gelmez oy bebeğim

Anası ağlar beşik başında
Gezerim deli deli dünyada
Yanına geleceğiz en sonunda
Bekler bizi oy bebeğim

Melek oldu yoktur günahı
Mevlaya bıraktım ahı
Veren aldı tatlı bebeği
Yaktı bizi oy bebeğim

küçük şair can yürek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Oy bebeğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oy bebeğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OY BEBEĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL