İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Mehmet düpel
Mehmet düpel

KİME KIRILMALIYIM

Yorum

KİME KIRILMALIYIM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

70

Okunma

KİME KIRILMALIYIM

Kime kırılmalıyım Yüzün debi derya bir deniz gözlerin okyanus derinliğine inerken Her nefes alışında bir sessizlik dalgalara Sözcüklerin olası bir istanbul gecesinde İki kadeh şarap sohbetin en içteni içimizi yargılarken geleceğe Varsın olsun sana dokunamamak Tuttuğun ellerin baktığın gözlerin benim olurken gecenin yarısına Varsın olsun savrulmak bedenime Her gün böyle güzel olsa sarılarak yürüdüğüm Her gece sensizliğe yapışıp seninle uyanabilmek olsa geleceğim Gecenin sonuna doğru her adımımla ıssız basamaklarla bir kilit çevrimi kapılar Ardında çıkarken bıraktığım yalnızlık Benim bıraktığım beni hiç bırakmayan yalnızlık

MehmetDüpel 2009.07.28

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kime kırılmalıyım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kime kırılmalıyım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİME KIRILMALIYIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL