Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Midayet Kara
Midayet Kara
VİP ÜYE

Söyle Be Güzelim

Yorum

Söyle Be Güzelim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

54

Okunma

Söyle Be Güzelim

SÖYLE BE GÜZELİM
Yokluğun ok olur, saplanır bağrıma
Gelip çare olsana, gönül ağrıma
Seviyorsan eyer, cevap ver çağrıma
Bir kez sevdiğini, söyle be güzelim

Havadaki buluttan, nem mi alırsın
Bana inanmıyorsun, düzde kalırsın
Dilerim ki sevgiyi, bende bulursun
Bir kez sevdiğini, söyle be güzelim

Havada kalmasın, verilen o sözler
Bil ki yaralı gönlüm, hep seni özler
Sürünerek gelirim, tutmasa dizler
Bir kez sevdiğini, söyle be güzelim

Midayet ‘im, yeniden hayale daldı
Sevdiğini düşünüp, kendini saldı
En acı günlerimde, sevdiğim vardı
Bir kez sevdiğini, söyle be güzelim
Eylül 2019
Midayet Kara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söyle be güzelim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyle be güzelim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söyle Be Güzelim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL