Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Midayet Kara
Midayet Kara
VİP ÜYE

Sensiz Olmuyor

Yorum

Sensiz Olmuyor

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

55

Okunma

Sensiz Olmuyor

SENSİZ OLMUYOR
Yürek acısıyla, diyar diyar gezerken
Aşkın denizinde, beraberce yüzerken
Ayrılık acısı, kalbimize sızarken
Yürekte bu acı varken, sensiz olmuyor

Aşkı ben sende yaşadım, tek seni bildim
Sen ne haldesin bilemem, kalbimi verdim
Kötü söz söyleme canım, yanına geldim
Bu aşk acısı bendeyken, sensiz olmuyor

Acı çeke çeke, ben acıyı unuttum
Kaçıp gittin gideli, hep yasını tuttum
Acılar bitirdi beni, hep hasta yattım
Bu aşk acısı bendeyken, sensiz olmuyor

Der Midayet’ im, ayrılık ölümden beter
O güzel yârin kokusu, burnumda tüter
Yeter zalim çektirdiğin, bu bana yeter
Yalnızlık bitirdi beni, sensiz olmuyor
Nisan 2018
Midayet Kara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensiz olmuyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz olmuyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensiz Olmuyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL