İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Midayet Kara
Midayet Kara
VİP ÜYE

Ne Hale Geldik

Yorum

Ne Hale Geldik

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

53

Okunma

Ne Hale Geldik

NE HALE GELDİK
Çıkılmaz sorun olunca, lafı biz yeriz
Gözümüz açıktır ama, güler geçeriz
İçinden çıkamayınca, diyorlar keriz
Zeki bir millettik ama, ne hale geldik

Çaba harcamaz, işi havale ederiz
Başkası çalışsın, bizler yiyelim deriz
Başta yönetenler, milleti sayar keriz
Zeki bir millettik ama, ne hale geldik

Doğruyu bırakıp, yanlışta tartışırız
Yobazlık diz boyu, onunla yarışırız
Dışta bir olur, içeride karışırız
Zeki bir millettik ama, ne hale geldik

Yolsuzluk yok gibi, hep üstünü örteriz
Her şey dibe vurur, birbirini dürteriz
Elde bir şey yokken, horoz gibi öteriz
Zeki bir millettik ama, ne hale geldik
Mayıs 2018
Midayet Kara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne hale geldik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne hale geldik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne Hale Geldik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL