Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

CEYLAN. ''Avcı''

Yorum

CEYLAN. ''Avcı''

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

69

Okunma

CEYLAN. ''Avcı''

’’’Şiiri hak eden yüreklere yazmaya devam...’’’


Zazaların biricik prensesisin
Ceylan adın gibi şekersin
Gülersin hep halaylar çekersin
Sanat güneşin susmasın hiç


Güzel de davul çalıyorsun
Gamı,kederi alıyorsun
Bir can gibi seviyorsun
Senin kalbin adeta bir çınar gibi



05 mayıs 2025
Mersin
Saat;08.57

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ceylan. ''avcı'' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ceylan. ''avcı'' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CEYLAN. ''Avcı'' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL