Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
bazarov
bazarov

DÜŞKENCE

Yorum

DÜŞKENCE

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1441

Okunma

DÜŞKENCE

DÜŞKENCE

Sormadım seni düşünürken
Balkların denizdeki unutkanlığını
Martılara.
Yahut kozasında uyuya kalmış bir kelebeğin
Baharsız kalışını
Her şeyi yapabiliyordum
Bu dünya da
Her şeye bakıp ta yokluğunu unutmak hariç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşkence Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşkence şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞKENCE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bazarov
bazarov, @bazarov
28.10.2008 00:15:40
Neden düşkence önce onu belirteyim. düşler bazen insana inşkence verir. düşündüğün şey yar yanında olmadığı için.şiirde gizli kalmış bir pişmanlığın itirafnamesi vardı. umrım hoşunuza gider. ben yazrken keyif aldım. ve ilham beklemdim mustafa sandal konserinden. AMEN.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL