Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
i.
i.Karanlık

PERVANE

Yorum

PERVANE

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

974

Okunma

PERVANE

Pervane,
ışığa uçar.
Işık ise,
Onu yakar.
Pervane,
Aşıktır ışığa.
Işık,
Onu yaksada.
Pervane,
Hep koşar ışığa.
Sonunda,Ölüm olsada...


İbrahim Şevki Karanlık

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pervane Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pervane şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PERVANE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
(Mustafa Çetiner)
(Mustafa Çetiner), @mustafa-cetiner
27.2.2007 00:17:40
Pervane kavuştuğunda yanar,biz kavuşamadığımızda.....
Selamlar.
ilyas
ilyas, @ilyas
26.2.2007 23:54:28
Pervane güneşe aşık olmuş desenize...

tbk...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL