Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
evren ve ben
evren ve ben

DİNMELİ ARTIK AKAN GÖZ YAŞLARIM

Yorum

DİNMELİ ARTIK AKAN GÖZ YAŞLARIM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

89

Okunma

DİNMELİ ARTIK AKAN GÖZ YAŞLARIM

KENDİMDEN HERKESTEN KAÇIP DURDUM
ARTIK GÖZ YUMMAMALIYIM OLUP BİTENE
,HEP BÖYLE SÜRÜP GİTMEMELİ HAYATIM
AVUTMAMALIYIM KENDİMİ
YALANLAR İLE DOLANLAR İLE
YAŞAMALIYIM HAYATI DİLEDİĞİMCE
HER GÜN HER GECE HUZURSUZ OLMAMALIYIM
YALANCI DOSTLARDAN TESELLİ ARAMAMALIYIM
BİTMELİ HÜZÜN DİNMELİ ARTIK AKAN GÖZ YAŞLARIM
ARTIK HUZUR MUTLULUK OLSUN HAYATIMDA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dinmeli artık akan göz yaşlarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dinmeli artık akan göz yaşlarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİNMELİ ARTIK AKAN GÖZ YAŞLARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL