İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
F A Özgün
F A Özgün

MÜHÜRLENDİN KALBİME ( 893.)

Yorum

MÜHÜRLENDİN KALBİME ( 893.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

73

Okunma

MÜHÜRLENDİN KALBİME ( 893.)

MÜHÜRLENDİN KALBİME ( 893.)

Dolaşıyor ay ışığın gümüş rengi gecede ruhum
Viran olan bir rüyanın sessiz yankılanan bestesi yürekler de
Yeni bir mevsimin koynunda hayallerim
Dudaklarım çatladı sensizliğin gizinde susuyorum

Sevdalı bir yüreğin umutları solar mı
Dört duvar arasında bağlandı elim kolum
Yüreğin mi engelli yoksa gözlerin mi
Sanki bir bilmecesin çözemiyorum

İnan bana beni kimse böyle yakmadı
Can evimden vurup böyle yıkmadı
Gecenin mateminde inledi sazım teli
Nağmeler ahh çekerek halime ağıt yaktı

Bana bir mektup yazsan kokun sinse kağıda
İçime çeke çeke defalarca okusam
Mühürlendin kalbime silinmesi öyle zor
Umutlarım kördüğüm Hasretin sönmeyen kor


Ayten Özgün


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mühürlendin kalbime ( 893.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mühürlendin kalbime ( 893.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MÜHÜRLENDİN KALBİME ( 893.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL