Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
evren ve ben
evren ve ben

HELE BİR İNSAN DÜŞE GÖRSÜN

Yorum

HELE BİR İNSAN DÜŞE GÖRSÜN

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

27

Okunma

HELE BİR İNSAN DÜŞE GÖRSÜN

HELE BİR İNSAN DÜŞE GÖRSÜN
KİM DOST KİM DÜŞMAN ANLIYOR O ZAMAN
YAZIKLAR OLUN
GÖZ YAŞLARIMA GÜLENLERE
PERİŞAN HALİMİ GÖREN
VURDUM DUYMAZLARA
HASRETİM İNSAN GİBİ İNSANA
ADAM GİBİ ADAMA
İŞTE BU YÜZDEN HİÇ KİMSEYE GÜVENMİYORUM

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hele bir insan düşe görsün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hele bir insan düşe görsün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HELE BİR İNSAN DÜŞE GÖRSÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL