Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yılların birrikimi
Yılların birrikimi

Gönlün Başkasına Söyle Akar Mı

Yorum

Gönlün Başkasına Söyle Akar Mı

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

159

Okunma

Gönlün Başkasına Söyle Akar Mı

Amatör bir besteci tarafından bestelenen bu şiirim kim bilir bir gün güzel bir ses tarafından her yerde okunmasın NASİP

BUĞULU CAM GİBİ GÜZEL GÖZLERİN
BİLMEM ALDANIP DA ELE BAKAR MI
ŞEYTANA UYUP TA CANIM SEVGİLİM
GÖNLÜN BAŞKASINA SÖYLE AKAR MI

AKMASIN YÜREĞİN BAKMASIN ELE
KAPILIP GİTMESİN RÜZGARA SELE
ÇEKİNME SEVDİĞİM DEYİ VER HELE
KALBİN BAŞKASINA SÖYLE AKARI MI

BİTERİM GİDERSEN HAYATIM SÖNER
YIKILIR TÜM DÜNYA ÜSTÜME ÇÖKER
GERÇEĞİ ÖĞRENİP OLSAM DA EDER
KALBİN BAŞKASINA SÖYLE AKAR MI

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gönlün başkasına söyle akar mı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlün başkasına söyle akar mı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönlün Başkasına Söyle Akar Mı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL