(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Esrakilic1982, @esrakilic1982 yaptığı yoruma bayıldım, içimden geçen ama yazamadıklarımı yazmış. Ben yorum özürlü biri olarak onun yorumuna aynen katıldığımı belirtiyorum
Merhaba değerli dost kalem Şairler için bir şiirdir yaşamak Kutladım yazdıran yüreğini, kalemini ve ortaya çıkan bu eserini Sonsuzluğun sahibine emanet olasın, şiirle, sevgiyle, hoşça kalasın
Çok derin felsefeler kurmadan, aşkı, özlemi, hüznü olduğu gibi koymuşsun dizelere. Ne büyük laflara ne de süslü kelimelere ihtiyaç duymamışsın. Bu, şiirinin samimiyetini artırıyor.
"Gel sen, sırrı çöz bana" diye yalvarmıyorsun, istekte bulunuyorsun. Bir dost mektubu gibi, bir akşamüstü denize karşı sıcak çay içerken mırıldanır gibi...
Sevdayı bilmemek, gülmemek, yaşamış ama ölmemek... Bunlar hayata karşı hafifçe sitemkâr ama barışık bir duruş sergiliyor. Belki de "gülmedim" diyorsun ama dizelerin içinden sıcak bir tebessüm sızıyor yine de.
Dostluk, düşmanlık, hayatın içinde iç içe geçen şeyler; onları ayırmaya çalışmıyorsun. Belki de diyorsun ki: "Dostmuş, düşmanmış... Ne fark eder? Yeter ki bir el uzansın."
Ve o deniz mavisi gözler...Kim bilir kaç kez bakmaya korkup da bakamadığımız gözler!
Senin şiirinde aşk, ağdalı bir mesele değil. Çok sade bir şey: Gelsin ve yaşansın. Zorlamasız, gösterişsiz...
Kısacası, şiirin bir semaverde kaynayan çayın sesi gibi. Kendi halinde ama insanı içine çeken bir sıcaklık taşıyor.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.