İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
yazarengindinc
yazarengindinc

Kimsesiz Güzel

Yorum

Kimsesiz Güzel

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

48

Okunma

Kimsesiz Güzel

Hiç kimse örmemiş saçlarını,
Taramamış, okşamamış...
Hiç olmamış annesi;
Hiç görmemiş, hiç tanımamış...

Yemyeşil gözleri,
Ne kadar hoş sözleri,
Minicik yumuşak elleri,
Sevilmemiş belli...

Bir yetiştirme yurdunda büyümüş,
Bakıcı ablaları annesi bilmiş,
Ziyarete gelenler yalandan sevmiş,
Kimsesizler yurdunda gördüğüm güzeli...

İnsanlar!
Hep şikayetçi halinden,
Yok der düşmez dilinden,
Harama gider dönmez yolundan,
Şükret ey ahali bak gördüğüm güzele...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kimsesiz güzel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimsesiz güzel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kimsesiz Güzel şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL