Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mhmtkrkrt
Mhmtkrkrt

AŞK-I ÖLDÜ FATİHA

Yorum

AŞK-I ÖLDÜ FATİHA

0

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

140

Okunma

AŞK-I ÖLDÜ FATİHA

AŞK-I ÖLDÜ FATİHA

Cebine ihanet gizlenmiş kadınlar sevdim
O yüzden boynu büküktür hep kalbimin
Her defasında parçalansa da ciğerim
Gönül ferman dinlemiyor diye avutur kendini benliğim
Hiç mi zulasina sevda koymaz biri
Her biri koyar mezara hemde diri diri
Görenler yine bı dikiş tutturamadı der; bu serseri
Bilmezler bu yaralı gönül kimin eseri
Elbet birinin yırtılmış cüzdanından çıkar biraz sevgi
Yalandan tebessüm birazcıkda olsa ilgi
İnanıyorum yıkacak biri,ihanet köhnemiş düzeni
Dikmezse şayet kaderim,bana layık gördüğü kefeni

"MEHMET KARAKURT"

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk-ı öldü fatiha Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk-ı öldü fatiha şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK-I ÖLDÜ FATİHA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL