Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Mehmet SEMERCİO.
Mehmet SEMERCİO.

Gizlene Gözleri

Yorum

Gizlene Gözleri

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

157

Okunma

Gizlene Gözleri

Gizlene Gözleri

Ne olur gizleme, gözleri yumma!
Nefes alıyorsam sebebi onlar.
Çektiğim çileler kaderden amma,
Huzur buluyorsam sebebi onlar.

Gözlerden bana ümit yok sanki,
Şifa bulur muyum bilmiyorum ki?
Bu işkence bitsin yüzüme dön ki,
Derin dalıyorsam sebebi onlar.

Bilir misin nasıl yaralı yerim?
Gözlerin yüzünden nasıl da derin?
Acılar çöktükçe nasıl uyurum?
Uyku bölüyorsam sebebi onlar.

Gözleri yummanın izahı var mı?
Onlar tek dermanım, anlamak zor mu?
Acılar yüzümden okun muyor mu?
Her gün soluyorsam sebebi onlar.

22.04.2025

Mehmet Semercio

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gizlene gözleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gizlene gözleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gizlene Gözleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL