Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
yazarengindinc
yazarengindinc

Bir Kızın Günlüğü

Yorum

Bir Kızın Günlüğü

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

76

Okunma

Bir Kızın Günlüğü

Kim bilir neler var içinde,
Aşk, ihtiras, kin ve gözyaşı.
Kim bilir ne hikayeler yazılı,
Trajedi, dram ya da bazen komedi.

Bir kızın günülüğü elimdeki,
Rengarenk kaplanmış, çiçekli-böcekli...

Aşklar yazılı içinde,
Ulaşılamayanlar...
Nefretler yazılı,
Sevgiler yazılı
Ve tabi umutlar...

Aşk; mürekkep renginde damlarken kalemden,
Neler de yazmış kağıtlara...
Ulaşılamayan bir sevdayı yazmış,
Kıymet bilmeyen bir sevgiliye...

Bir kızın günlüğüydü elimdeki,
Açıp da okuyamadım.
Belki neler yazılıydı içinde,
Neler gizliydi.
Ben ise o gizemi bozamadım...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir kızın günlüğü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir kızın günlüğü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Kızın Günlüğü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL