Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
F A Özgün
F A Özgün

GÖNÜL SESİM ( 864.)

Yorum

GÖNÜL SESİM ( 864.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

74

Okunma

GÖNÜL SESİM ( 864.)

GÖNÜL SESİM ( 864.)

Yalan yok gönülden söylediğim sözlerin
Dudaklarını ateş gözün güneş eyledim
Delirdiğimi sanma aklım busende kaldı
Sevdamı alıp gittin hayaller sende kaldı

Dil susarsa bir daha gönül asla uyanmaz
Tek başına bir ağaç fırtınaya dayanmaz
Bilmediğim yönlere esiyorsun zalim yar
Ayrı düştük bak senle gönül koyamıyorum

Uzaklaştı aniden ters yüz oldu duygular
Her aşkın başlangıcı bir de veda yanı var
Sanki ölüyor gibi aşka olan saygılar
Kesinleşti aşikar kalbe düşen kaygılar

Çektiğim çilelerden yüreğim düştü bitap
Can yandı çene düştü hitap üstüne hitap
Ben bu aptal gönlümün safi aptallığından
Ne acıdan kurtuldum ne de bundan ders aldım



Ayten Özgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönül sesim ( 864.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül sesim ( 864.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL SESİM ( 864.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL