Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
LESKÜY NARUT
LESKÜY NARUT

Daha ne diyeyim daha ...

Yorum

Daha ne diyeyim daha ...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

170

Okunma

Daha  ne  diyeyim daha  ...

Daha ne diyeyim daha ...

bir mecnun  ben vardım ortalarda
"bir de sen leyla "
hep biz konuşulurduk çarşılarda pazarlarda
tüylerim boy vermemişti  daha koltuk altlarımda
sancılarım yoktu  öksüz  bağrımda
gönül  dağı  karla boran olmamıştı  daha
dert,yumak olmaya başlamamıştı  kanatlarımın altında
kader  çizgilerim okunmaya  başlamamıştı  alnımda
göçüp gitmemişti  daha " ANAM "bu dünyadan  !!!  !!
daha  ne diyeyim daha  ?
_______
LESKÜY NARUT
  

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Daha ne diyeyim daha ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Daha ne diyeyim daha ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Daha ne diyeyim daha ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL