İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
evren ve ben
evren ve ben

DERDİMDEN KEDERİMDEN İÇİYORUM

Yorum

DERDİMDEN KEDERİMDEN İÇİYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

74

Okunma

DERDİMDEN KEDERİMDEN İÇİYORUM

BANA DİYORSUNKİ ARKADAŞ
NEDEN BU KADAR ÇOK İÇİYORSUN
SÖYLE BANA NASIL UNUTULUR
BİRDEN BÖYLE
ÇEKTİĞİM ACILAR
HER İNSANIN KENDİNE GÖRE
BİR DERDİ KEDERİ VAR
DERDİMDEN KEDERİMDEN İÇİYORUM
BAŞKA NE YAPA BİLİRİMKİ
ÇELEKEŞİM ÇİLE KEŞ
DERT KÜPÜYÜM DERT
ACILARIM DİNMEZ ARKADAŞ


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Derdimden kederimden içiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derdimden kederimden içiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DERDİMDEN KEDERİMDEN İÇİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL