Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Haşim CAN Mersin
Haşim CAN Mersin

SABIR TAŞI OLSAYDIM

Yorum

SABIR TAŞI OLSAYDIM

0

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

244

Okunma

SABIR TAŞI OLSAYDIM

SABIR TAŞI OLSAYDIM

Sohbet ediyorduk ani gitmiştin
Gidişine engel olsaydım keşke
Gitmeye benzemez hızla yitmiştin
Bende bir gök taşı olsaydım keşke

Barışalım dedin elini öptüm
Özlemişim saçın telini öptüm
Yine dönüp gittin yelini öptüm
Bende gözün kaşı olsaydım keşke

Çok nazın anlamı nedir bu Cana
Bazen haz verse de nazların bana
Diyemem ki bir şey kıyamam sana
Bende sabır taşı olsaydım keşke

En son vedalaştık elini tuttum
O anları rüya sandım unuttum
Parmağını gördüm hıçkırık yuttum
Bende yüzük taşı olsaydım keşke

Haşim CAN – ( 385 ) - 2014

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sabır taşı olsaydım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabır taşı olsaydım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SABIR TAŞI OLSAYDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL