Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MUTLU KILIÇ
MUTLU KILIÇ

Sabır

Yorum

Sabır

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

151

Okunma

Sabır

Sabır

Bahar gelir, kar kış ayaz savuşur.
Biter hasret, gül bülbüle kavuşur.
Zaman ister, olmaz her şey bir anda.
Sabır geçer, on beş yerde Kur’anda.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sabır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sabır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Emin Sakin
Mehmet Emin Sakin, @mesakin
31.3.2025 21:00:18
5 puan verdi
''esabru mıftahul fereç '' sabır kurtuluşun anahtarıdır. yine(ey inananlar sabırla Allahtan yardım dileyiniz.Allah sabredelerle beraberdır. ) denilşmiştir.Allah Eyyup peygamberi sabrından dolayi bağışlamiştir.

güzel bir şiir tebrik eder başarılar dierım saygılaımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL