Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ordu16
ordu16

LEYLA- SON

Yorum

LEYLA- SON

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

102

Okunma

LEYLA- SON

Yaralı gönlümün sendin ilacı
Doktora, merheme gerek yok Leyla
Ölçüye gelmeyen tarifsiz acı
Tartıya, dirheme gerek yok Leyla!

Gittiğinden beri hali melalim
Dillerine düştü kıylü kaalin
Bilmezler karşımda durur hayalin
Uykuda görmeme gerek yok Leyla!

Sensizlik ruhuma ebedi matem
Her gün hasretinle eriyor bu ten
Yaşamak bu ise, ölmüşüm zaten,
Mezara girmeme gerek yok Leyla!
MVG 04.02.2020

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Leyla- son Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Leyla- son şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LEYLA- SON şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL