İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Salim Şengül
Salim Şengül

Jübilem Musalladır.

Yorum

Jübilem Musalladır.

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

208

Okunma

Jübilem Musalladır.

Mevlam çağırır o gün, miad doldu gel diye,
Bu ruh neden gitmesin, böyle davetiyeye,

Dostlar toplanacaklar, hepsi yaslı olacak,
Ehli dost olan canlar, karalar bağlayacak,

O gün aglayacaklar, dostlarım için için,
Gideceğim bir daha, geri dönmemek için...

Salim bey’m yazacağım, aşk,sevgi,dostluk için,
Jübilem musalladır, dostlara veda için.

Salim Şengül

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Jübilem musalladır. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Jübilem musalladır. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Jübilem Musalladır. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL