Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

AH...!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!.....¡¡

Yorum

AH...!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!.....¡¡

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

171

Okunma

AH...!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!.....¡¡




Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...


Bir kişinin peşinden gitmek olmuyor !
Kuruyor ağaçlar ,kuruyor umutlar
Siyaset insanı ortadan ikiye bölüyor
Coşuyor siyahlar ,coşuyor acılar


Zalimler Allah ’ı yok sanıyor !
Gençler artık isyan ediyor
Polis vekilimin gözüne biber gazı sıkıyor
Adalet kuş olup da uçtu da haberimiz mi yok


Emekliye gelince ipe un seriliyor
Görmüyoruz hayat hergün pahalanıyor
Türk ’ün itibarı dünyada eriyor
Bu halk neden susuyor Chp ’li neden susuyor




26 Mart 2025
Mersin
Saat;09.30

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ah...!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!.....¡¡ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah...!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!.....¡¡ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH...!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!.....¡¡ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
se
sedat hünker, @sedathunker
26.3.2025 10:26:45
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal allahın selameti üstüne olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL