Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ferat ali
Ferat ali

RÜVEYDA

Yorum

RÜVEYDA

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

127

Okunma

RÜVEYDA


Ah rüveyda
Yemende doğman mı suç
Çocuk olman mı suç
Kardeşinle su taşıman mı suç
Değil ama
Suç sayıyorlar
Zalimler sizi bir bir öldürüyorlar

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Rüveyda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rüveyda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RÜVEYDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Ferat ali
Ferat ali, @feratali
17.3.2025 10:24:26
Yemen'de sadece kardeşiyle
evine su taşırken bir keskin nişancı
kurşunuyla başından vurulan Rüveyda
hangi uluslar arası dengeyi bozmuş olabilir ? Yada tersten soralım

onun vurulması ile hangi sorun
çözülmüş olabilir ?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL