Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

SARI DÜĞÜM

Yorum

SARI DÜĞÜM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

81

Okunma

SARI DÜĞÜM


Hasretin
Boğazıma
Sarı düğümler attı
Siyah yaşlarım düştü
Soğuk dünyanın yüzüne
Beni bir sen anlamadın
Beni bir sen sarmadın


Ateşlerin beni tüketti
Aşkın gözlerimi kör etti
Hüzünlerin hep kalbimi eritti
Beni bir sen öpmedin
Beni bir sen çiğnedin



17 Mart 2025
Mersin
Saat;07.45

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sarı düğüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarı düğüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SARI DÜĞÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL