Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Ayse Alioglu
Ayse Alioglu

Oğul

Yorum

Oğul

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

143

Okunma

Oğul

Oğul

Doğduğun gün kutlu olsun
Ömrün sağlıklı huzurlu olsun
Daha nice rakamlar koyasın
Oğul
Ömrün var oldukça yeni yaşına

Yıllar oldu geleli
Sen bizim dünyamıza
Çoğaldık varlığınla
Dünya tahtımızda.

Damadım değil Oğul
Sen evlat oldun gönül tahtıma
Varlığından yana şükürler
Olsun Allaha

Dünyada benim en kıymetlimsin
Yoktur senin eşin benzerin
Ayaz -Efe’min birde Nefise’min
Can damarısın sen şu Canımda

Nice , nice güzel yılların olsun
Seni baba eden oğlunla
Ömrün hep var olsun
Eşin can yoldaşın sol yanında olsun

Sağlık , sıhhat tüm güzel niyetler
Dualar seninle , melekler seninle
Bereket bulasın dokunduğun işinde
Allah bağışlasın seni ANNENE.

Bir kocaman sene geçerken yanından
Su misali gibi akarken avuçlarından
Eksik olmasın sevdiklerin yanında
Güneşin hiç solmasın senin dünyanda

Oğul
Doğum günün kutlu olsun
Ömrün sıhhatli sağlıklı olsun
Gönlündeki dileklerin her an var olsun
Yüzün gülsün , gönlün gülsün….
Ayşe annen . 16,03,2025 Hagen )Ayşe Alioğlu )


Not : bu gün (damadımın ) biricik oğlumun gözümün nurunun doğum günü. Ey güzel Allahım sen her damat adayı annesine benim oğlum gibi damat değil oğul nasip eyle.
Oğul varlığından Allah’ıma şükürler olsun. Rabbim seni öncelikle Anneciğine , karına , evladına , Özlem ablana ve Bana sağlık ve güzellikler içinde bağışlasın evimizin dileği sen hep var ol kuzum benim.










Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Oğul Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oğul şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oğul şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL