Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
MUTLU KILIÇ
MUTLU KILIÇ

Ramazan

Yorum

Ramazan

( 2 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

161

Okunma

Ramazan

Ramazan

Sahurlarda yanar ışık.
Dile gelir çatal kaşık.
Bütün dargınlar barışık.
Olsun Ramazan ayında.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ramazan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ramazan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ramazan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
1.3.2025 20:12:18
5 puan verdi
Güzel bakan, güzel görür, güzel yazar
Kutlarım değerli dostu ve eserini
Gönlüne, ömrüne bereket
Allah'a emanet olasın, sağlıcakla kalasın
RAMAZAN-I ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN.NİCE RAMAZANLARA HEP BİRLİKTE İNŞALLAH
çiftçi
çiftçi, @ciftci1
1.3.2025 14:23:21
Ramazan ayının en güzel yanlarından biri de manilerimize yer verilmesi, manilerimizin değer bulmasıdır. Güzel bir mani olmuş. Kutluyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL