Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
AhmetYoldas
AhmetYoldas

Mustafa

Yorum

Mustafa

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

119

Okunma

Mustafa

İhale sana kaldı Mustafa...
Biz aşırdık yemişleri bahçeden
Senden biraz hızlı kaçtık sadece
İhale sana kaldı Mustafa...

O gün eve yüzün düşük gelmişsin
Annen ağlayarak anlattı bize
Gece ateşler içinde kavrulmuş
Sabaha çıkmayı becerememişsin

Hakkını helal et Mustafa...
Bahçenin sahibini affetme
Bizi de affetme hatta, yanında olamadığımız için
Ama Hakkını bize helal et Mustafa.

Ahmet Yoldaş 27/02/2025

İzmir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mustafa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mustafa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mustafa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL