Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
evren ve ben
evren ve ben

BENİMDE BİR SEVGİLİM VAR

Yorum

BENİMDE BİR SEVGİLİM VAR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

64

Okunma

BENİMDE BİR SEVGİLİM VAR

BİNBİR GECE MASALLARI GİBİ BU
İNANAMIYORUM HALA
BENİMDE BİR SEVGİLİM VAR
PAMUK PRENSES SİNDİRELLA GİBİ
HATTA ONLARDAN DAHA GÜZEL YARİM
GÜZEL VE ÇİRKİN HİKAYESİ GİBİ
ÇİRKİNLER DE SEVİP SEVİLİRMİŞ
İNANAMIYORUM HALA BUNA BEN
TÜM HAYALLERİM BİR GERÇEYE DÖNÜŞTÜ
ÖYLE MUTLUYUMKİ KELİME BULUP ANLATAMAM
SEVİNÇTEN ADETA UÇUYORUM GÖK YÜZÜNDE
BU BİR HAYAL DEĞİL İŞTE BU BİR GERÇEK
KOLLARIMDA TUTUYORUM YARİMİ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Benimde bir sevgilim var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benimde bir sevgilim var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİMDE BİR SEVGİLİM VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL