Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

GÜL DE GÜLEYİM.

Yorum

GÜL DE GÜLEYİM.

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

165

Okunma

GÜL DE GÜLEYİM.

GÜL DE GÜLEYİM.


Seninle ben unuttum yaşımı.
Yüzüme bak gül de güleyim.
Unutmam seni yürekte acımı.
Bırak kollarında öl de öleyim.


Benim çektiğim şimdi kim bile.
Sar kollarınla can canımı dile.
Sevdan aşkın sensiz hep çile.
Bırak kollarında öl de öleyim.


Uçarak bana gel sen ese ese.
Hapsettim kendimi bir kafese.
Muhtacım canım sıcak nefese.
Bırak kollarında öl de öleyim.


Fehmi.
Aslımı arayan bir Kerem gibi.
Can gönlümün sensin sahibi.
Kar yağdı yürekte esiyor tipi.
Bırak kollarında öl de öleyim.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gül de güleyim. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül de güleyim. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL DE GÜLEYİM. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
25.2.2025 13:27:23
5 puan verdi
Uçarak bana gel sen ese ese.
Hapsettim kendimi bir kafese.
Muhtacım canım sıcak nefese.
Bırak kollarında öl de öleyim.

tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL