Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Haticej
Haticej

Sar ' hoşum

Yorum

Sar ' hoşum

( 3 kişi )

1

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

318

Okunma

Sar ' hoşum

Belim bükülmüş gibi , kamburum azmış beli
Gam keder sofrasında bu şarap fazla renkli

Bulutlar idama sürgün , yağmurlar ölüyor
Ruhumu hancerlemiş , tanrı bana gülüyor.

Bakire düşlerimde ,Tahta yatak kırılmış
Çok derin sızlıyor ,yüreğim nasırlaşmış

Hummalı sonsuz acı,tenime akrep sokmuş
Zehiri tenime değil, hayatıma bulaşmış

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sar ' hoşum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sar ' hoşum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sar ' hoşum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mesut.çiftci
mesut.çiftci, @mesut-ciftci
25.2.2025 08:58:16
Kelimeleriniz, insan ruhunun en derin kıvrımlarına dokunan ince bir rüzgâr gibi…

Şiirinizin her dizesinde, duyguların zarif ahengi, kelimelerin içten sıcaklığı var. Anlam derinliğiyle kalbe işleyen, samimiyetiyle insanı sarıp sarmalayan bu eseriniz için sizi içtenlikle tebrik ederim. Kelimeleriniz, hisleri ve parçaları en güzel şekilde dile getiriyor. Her kelimeniz, insanın kendi içine tuttuğu bir aynaya dönüşmüş adeta. Şiirinizdeki duygu dalgaları, hem dinginlik hem de derin bir coşku taşıyor. Bir satırda hüzünle suskun kalırken, diğerinde umutla nefes aldım. Böylesine güçlü ve etkileyici dizeler için sizi yürekten kutluyorum. Böylesine güçlü ve dokunaklı bir eser ortaya koyduğunuz için gönülden teşekkür ederim. Kaleminiz her daim ilham versin, şiirleriniz ruhlarımıza dokunmaya devam etsin.

Kaleminiz daima ilhamla aksın! ✨ İlham perisi ve esin yoldaşlarınız olsun.

Kaleminize, yüreğinize sağlık. 🌿📖
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL