Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
evren ve ben
evren ve ben

GÖZLERİMDE HER ZAMAN YAŞ OLDU

Yorum

GÖZLERİMDE HER ZAMAN YAŞ OLDU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

76

Okunma

GÖZLERİMDE HER ZAMAN YAŞ OLDU

GÖZLERİMDE HER ZAMAN YAŞ OLDU
DİNMEDİ GÖZ YAŞLARIM
TÜKETTİ BENİ GELİP GEÇEN YILLAR
GELİP GEÇEN YILLARA DEĞİL
VEFASIZLARA ZALİMLERE YANARIM
ZULÜM GÖRMEYENE ZULÜMMÜ
ACI ÇEKMEYENE ACIYI ANLATAMAZSIN
KADER BU DEYİP GÜLÜP GEÇEMEM HALİME
BİR RÜYA BİR HAYAL DENİLEMEZ YAŞADIKLARIMA
DAYANILMAZ ACILAR YAŞADIM YILLAR YILI
HİÇ EKSİK OLMADI ZALİMİN ZULMÜ ÜSTÜMDEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerimde her zaman yaş oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerimde her zaman yaş oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLERİMDE HER ZAMAN YAŞ OLDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL