Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Abdulhamit GEZER
Abdulhamit GEZER

CAHİL DEĞİLİZ

Yorum

CAHİL DEĞİLİZ

( 2 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

164

Okunma

CAHİL DEĞİLİZ

CAHİL DEĞİLİZ

Türk’üz Türkçü değiliz
İblisin oyuncağı değiliz
Lanetliklerin kuklası hiç değiliz
İblise tapanlara goyyimleri değiliz
Müslümanız insanlık düşmanı değiliz
Özgür değil dinimize vatanımıza bağlıyız
Fitnecilere zalimlere yol verecek değiliz
Münafıklara Müslüman diyecek kadar cahil değiliz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Cahil değiliz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cahil değiliz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CAHİL DEĞİLİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL