Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
erhantigli
erhantigli

Aşk Yağmuru

Yorum

Aşk Yağmuru

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

167

Okunma

Aşk Yağmuru

ŞİİR YAĞMURU
Güzelliğinin allı güllü çiçeğine,
Kelebek kondurayım
Aşkının bahçesine
Şiirler yağdırayım

GÖNLÜ GÜL
Gönlü gül olanların
Amacı güzelliktir
Aşka uzanır eli
Başı her zaman diktir
Bükülmez asla beli

BAL ile KAYMAK
Daha güzel şey var mı
Sevdiğin bir kişinin
Sesini duymak gibi
Yârin tatlı gülüşü
Bal ile kaymak gibi

ŞAJLI AŞK
Aslında başka bir yere gidiyordum
Ama gençliğim arkamdan itti
Tam da aşklı meşkli bir şey
Söyleyecektim ama
Gönlümün şarjı bitti

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aşk yağmuru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk yağmuru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk Yağmuru şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
19.2.2025 11:33:35
5 puan verdi
Yüreğinize, gönlünüze sağlık üstadım. Tebrik ediyorum, kaleminiz daim olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL