Olumlu ve coşkuluysanız, insanlar sizinle zaman geçirmek ister. jeff keller
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

ÜZÜM BAĞLARI

Yorum

ÜZÜM BAĞLARI

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

90

Okunma

ÜZÜM BAĞLARI



Kadının
Gençliği
Üzüm bağıdır..
Olgunluk zamanı ise
ŞARAP’tır


Bizse şarabı severiz..
Emek
Ve sabır ister çünkü
Rengiyse aşkın rengidir




18 şubat 2025
Mersin
Saat;11._25

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Üzüm bağları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üzüm bağları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜZÜM BAĞLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
18.2.2025 11:26:22
5 puan verdi
Yüreğinize, gönlünüze sağlık üstadım. Tebrik ediyorum, kaleminiz daim olsun.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL